ROBOTOTEXNIKANI O‘RGATISH UCHUN TINKERCAD PLATFORMASI AFZALLIKLARI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Mazkur tezisda robototexnikani o’rganish uchun o‘quvchilarga foydali va samarali bo‘lgan TINCERCAD platformasi haqida ma’lumot keltirilgan. Tinkercad o'quvchilarga real komponentlarsiz elektron sxemalarni yaratish va sinab ko‘rishga, Arduino orqali dasturlashni simulyatsiya qilishga imkon beradi. Shuningdek, o‘quvchilar 3D modellarni loyihalab, ularni 3D printerda chop etish imkoniyatiga ega. Ushbu platforma ijodiy va innovatsion fikrlashni rivojlantiradi, hamkorlikda ishlash va loyihalarni bo‘lishish imkoniyatini yaratadi.