KOVUL (CAPPARIS SPINOSA L.)O’SIMLIGININ XALQ TABOBATIDA QO’LLANILISHI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Ushbu maqolada Kovul, kovar (Capparis spinosa L.) osimliklarining biologik va dorivorlik xususiyatlari bayon etilgan.