AHOLINI TEXNOGEN OBYEKTLARDAGI ZAHARLI MODDALARNING SALBIY OQIBATLARIDAN MUHOFAZA QILISH (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Ushbu maqolada is gazi, uni texnogen xususiyati, salbiy oqibatlari, atmosfera havosi tarkibidagi is gazi miqdorini aniqlash hamda Samarqand davlat universiteti Biokimyo institutida ushbu borada amalga oshirilayotgan ishlar to’g’risida fikrlar muhokoma qilingan.