XUSUSIY UNIVERSITETLARNING ZARURIYATI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Hozirda xususiy universitetlar jahon bozorida tobora kattaroq oʻringa ega boʻlib bormoqda. Ushbu maqolada Chexiya hamda Rossiya davlatlarida xususiy universitetlar faoliyati bir muncha yoritilgan.