TEXNIKA OTM TALABALARIGA RUS TILI FANINI O'QITISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH. (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Bilamizki hozirgi davrda chet tillarini bilish talaba va pedagog o’qituvchilarni ancha yo’lini ochib beradi. Chunki o’zbek tilida adabiyot va ma’lumotlar kam bo’lganligi sababli talabalarimiz fanlarni o’zlashtirish biroz qiyin hisoblanadi. Shu masalalarni inobatga olgan holda ushbu tezisimizda talabalarga rus tili fanini o’qitishda zamonaviz pedagogik texnologiyalardan foydalanishni qisqacha ko’rsatib o’tilgan.