Abdulla Oripovning “Onajonim she’ri tahlili” (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Maqolada Abdulla Oripovning “Onajonim” she’ri ilmiy va bdiiy jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek shoirning lirik hissiyotlari asosida yuzaga kelgan poetik lavhalar asarning jozibasi va asar tiliga badiiy orginallik bag‘ishlagan. Ilmiy jihatdan she’rning tarixiy va ijtimoiy xususiyatlari muhokama qilingan.