КАРТОШКАНИНГ КЕМИРУВЧИ ВА СЎРУВЧИ ЗАРАРКУНАНДАЛАРИНИ ТАРҚАЛИШИ ВА УЧРАШ ДАРАЖАСИ (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Ушбу мақолада Республикамизнинг Самарқанд ва Тошкент вилоятлари шароитида картошкани асосий зараркунандаларининг тур таркиби, учраш даражаси систематик таҳлил қилиниб, 3 та синф, 6 та туркум, 11 та оила ва 29 турга мансуб вакиллари аниқланган. Олинган натижалар асосида хулоса ва таклифлар берилган.