Tor san’ati (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
maqolada musiqiy ijrochilik san’ati tarixi va uning rivojlanishida zamonaviy mukammal ko’rinishga qadar uzoq yo’lni bosib o’tgan tarixiy manbalar ko’rib chiqiladi. Bir nechta yozma manbalarda musiqa, musiqa cholg’ulari, ularning o’ziga xos xususiyatlari, ijro san’ati haqida ma’lumotlar mavjud.