XIVA LITOGRAFIK MATBAASIDA BOSILGAN ASARLAR (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Ushbu maqolada Xiva toshbosmasining vujudga kelishi hamda ushbu usulda chop etilgan asarlar ilmiy jihatdan muhokoma qilinadi. Mavzu obyektidan kelib chiqilgan holda kitob bosishning litografik usulini vujudga kelishini taqoza etgan omillar ilmiy jihatdan tadqiq etiladi.