Adabiy ta’limda badiiy asar matni ustida ishlash bo‘yicha tavsiyalar (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Ushbu maqolada adabiy ta’limda badiiy asar matni ustida ishlash va o‘quvchilarni mustaqil va ijodiy fikrlashga o‘rgatish, o‘quv-biluv faoliyatini rivojlantirish, o‘quvchilarning nutqini o‘stirish vositalaridan biri bu qayta hikoyalash va badiiy matnlar mazmunini tahlil qilish, tez ongli ifodali o‘qish malakasini shakllantirish jarayonlari e’tiborga olingan.