TA’LIM TIZIMINING RIVOJLANISHIDA TEXNIKA TARAQQIYOTINING MUHIM JIHATLAR (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Ushbu maqolada ta’lim tizimining rivojlanishida texnika taraqqiyotining muhim jihatlari ko’rsatib o’tilgan. Ta’limni modernizatsiyalashda bugungi kundagi teхnika taraqqiyotining rivojlanishi undagi potensial imkoniyatlardan to’laqonli foydalanilsa, pirovard natijada ta’limni uzviyligini ta’minlash bilan birga takomillashtirish imkoniyatlari namoyon etilgan.