SPORTCHI FAOLIYATIDA MOTIVATSIYANING O‘RNI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Ushbu maqolada har qanday sohada, har qanday kasbda psixologiyaning o‘rni, jumladan, sport sohasida ham psixologiyaning va eng asosiysi sportchi faoliyatida motivatsiyaning o‘rni haqida fikrlar yuritilgan