GEOMETRIK MIQDORLARNI O’RGANISHDA HAJMLARNI HISOBLASH METODIKASI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Ushbu ilmiy tadqiqot ishimizda talabalarni geometrik miqdorlarni o’qitishda hajmlarni hisoblash metodikasi o’rgatish usulublari ko’rsatilgan