ПАХТА ТОЛАСИ БУРАМДОРЛИГИНИНГ ТУРЛИ СЕЛЕКЦИЯ НАВЛАРИ БЎЙИЧА ЎЗГАРИШИ (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
ушбу мақолада турли селекция навли пахта толаларининг бурамбоплиги “Тўқимачилик материалшунослиги” кафедрасида мавжуд “Биоблуэ” электрон микроскопи ёрдамида таҳлил этилган.