Raqamli iqtisodiyotni rivojlantirish sharoitida biologiya fanini o‘qitishda sun’iy intellekt texnologiyalaridan foydalanish va ularning elektron ta’limdagi o‘rni (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Raqamli iqtisodiyot o‘zi bilan ta’lim uchun yangi muammolar va imkoniyatlarni olib keladi. O‘quv jarayoniga sun’iy intellekt (SI) texnologiyalarini joriy etish biologiyani o‘qitishda yangi istiqbollarni ochadi. Raqamli texnologiyalar va axborot jamiyati rivojlanishining jadal sur'atlari bilan singib ketgan zamonaviy dunyoda ta'lim sun'iy intellekt (SI) texnologiyalari bilan tobora ko'proq kirib bormoqda.