DUNYO MIQYOSIDA MIGRATSIYA TURLARI HAMDA UNDAGI MUOMMOLAR VA UNING O’ZBEKISTONGA TA’SIRI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
ushbu maqolada dunyo miqyosida mavjud bo’lgan migratsiyaning turlari va uning aynan aholi migratsiyasi bilan bo’gliq jihatlarini O’zbekiston Respublikasiga ta’siri hamda bu bo’yicha tahlil va olimlarning qarashlarini bildirib boradagi mavjud muommolar va ularning ayrim jihatlarini aytib o’tib, so’ngra xulosa sifatida o’zimning shaxsiy fikrlarim va tafliklarimni bildirib o’tganman.