БАЧАДОН МЕЗЕНХИМАЛ ХАВФЛИ ЎСМАЛАРИДА ИММУНОГИСТОКИМЁВИЙ ЎЗГАРИШЛАРНИНГ ҚИЁСИЙ ТАҲЛИЛИ (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2026)
Бачадон лейомиосаркомаси ва стромал саркомасида VEGF маркери экспрессиясини қиёсий иммуногистокимёвий таҳлил қилиш ҳамда улар асосида патоморфологик агрессивлик ва прогноз хусусиятларини аниқлаш.