ОҒИР АТЛЕТИКАДА ДАСТ КЎТАРИШ МАШҚИНИ БАЖАРИШ АСОСЛАРИ (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2026)
Уш бу мақолада оғир атлетика спорт турининг мусобақа машқларидан бири даст кўтариш машқини фазалар бўйича бажариш тузилмаси ва уларнинг мазмуни ёритиб берилган.