ОНКОЛОГИК КАСАЛЛИКЛАРДА ХИМИЯТЕРАПИЯНИНГ БУЙРАКЛАРГА САЛБИЙ ТАЪСИРИ. (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2026)
бугунги кунда онкологик касалликлар ичида самарали усул сифатида химиятерпаия усули ривожланган бўлиб, даво муолажаларидан кейин организимдаги буйракларга салбий таъсир қилиб келмоқда.