TARIX DARSLARIDA «FIKRLAR ZANJIRI» METODIDAN FOYDALANISH (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2026)
Ushbu maqolada tarix darslarida oʻquvсhilarda tarixiy tafakkurini rivojlantirish va namoyon etishida fikrlar zanjiri metodi samarali metod ekanligi ta’kidlangan.