INSON MIKROBIOMASI VA HELICOBACTER PYLORI O'RTASIDAGI ALOQA (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Mikrobioma ma'lumotlarining integratsiyasi okkultiv kasalliklarni aniqlash, ilgari yashirin patologiyalarni ochish va erta aralashuv imkoniyatlarini yaratishda istiqbolli imkoniyatlarni namoyish etdi. Ushbu innovatsion kashfiyotlar yangi terapevtik strategiyalar va inson mikrobiomasining o'zaro bog'liqligi va umumiy salomatligini chuqurroq tushunish uchun yo'l ochadi.