SOTSIALINGVISTIK KOMPETENTLIKNI RIVOJLANTIRISHDA MADANIYATLARARO MULOQOT TOPSHIRIQLARINING AHAMIYATI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Ushbu tezisda bo‘lajak ingliz tili o‘qituvchilarida sotsiolingvistik kompetentlikni rivojlantirish jarayonida madaniyatlararo muloqot topshiriqlarining o‘rni va ahamiyati yoritiladi. Tadqiqot natijalari madaniy kontekstda o‘qitish sotsiolingvistik kompetentlikning shakllanishiga samarali ta’sir ko‘rsatishini ko‘rsatadi.