MAKTABGACHA TA’LIMDA MULTIMEDIA TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK ASOSLARI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotida multimedia texnologiyalarini qo’llashning psixologik va pedagogik jihatlari tahlil qilingan. Shuningdek, bolalarning intellektual, emotsional va ijtimoiy rivojlanishiga multimedia vositalarining ta’siri, ularni  samarali qo’llash usullari va tarbiyachilarning kasbiy mahoratini oshirishdagi roli yoritilgan. Tadqiqot davomida zamonaviy ta’lim nazariyalari, pedagogik-psixologik yondashuvlar, xalqaro tajribalar o‘rganilib, tegishli xulosalar ishlab chiqilgan.