XIZMAT KO’RSATISH KORXONALARI FAOLIYATINING SAMARADORLIGINI TRANSFORMATSIYA ORQALI BAHOLASH (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Ushbu maqolada samaradorlik tushunchasining mohiyati, xizmat ko‘rsatish sohasida samaradorlikni aniqlash muammosiga turli xil uslubiy yondashuvlar, korxona faoliyati samaradorligi ko‘rsatkichlari tavsifi, axborot-kommunikatsiya texnologiyalariga asoslangan zamonaviy xizmatlarning rivojlanib borishi, xizmat ko‘rsatish sohasida ijtimoiy-iqtisodiy samaradorlikni aniqlashning asosiy mezonlari va ko‘rsatkichlari tavsifi tadqiq qilingan.