BENZILPENISILLIN PREPARATINING ORGANIZMDAGI ROLI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Benzilpenisillin preparatining ishlatilish holatlari va ularning oganizmdagi nojo’ya ta’sini o’rganish