Boshlangʻich sinflarga ot soʻz turkumini oʻrgatishda interfaol metodlardan foydalanish (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Ushbu maqola boshlangʻich sinflarga ot soʻz turkumini oʻrgatishda interfaol metodlardan foydalanish haqida boʻlib , ilmiy adabiyotlardagi interfaol metodlar toʻgʻrisidagi maʼlumotlar asosida ochib berilgan.