O‘QUVCHILARNING AXBOROT BILAN ISHLASH KOMPETENSIYASI RIVOJLANTIRISH DOLZARB PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Ushbu maqolada o‘quvchilarning axborot bilan ishlash kompetensiyasi rivojlantirish dolzarb muammo sifatida o’rganilishi haqida batafsil aytib o’tilgan