ENDOKRINOLOGIK KASALLIKLAR: QANDLI DIABET VA BUQOQNING SABAB VA YECHIMLARI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi davrda ko’plab insonlarning asosiy kasalligiga aylanib borayotgan endokrinologik kasalliklar ya’ni qandli diabet, buqoq haqida so’z boradi