KO‘RISHDAN OLDIN SEZISH: RANGTASVIRDA INTUITIV IFODA VA RUHIY BOG‘LANISH (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Ushbu maqolada rangtasvir san’atida intuitiv ifoda vositasida inson ruhiy holatining qanday namoyon bo‘lishi tahlil qilinadi. Intuitsiya orqali yaratilgan asarlar ichki sezgi va fikrlash jarayonlarini vizual shaklga aylantiradi. Rassomning sezgi asosidagi yondashuvi tomoshabinni chuqur ruhiy tajriba sari yetaklaydi. Shuningdek, maqolada intuitiv ijodning ranglar, shakllar va kompozitsiyadagi roli yoritiladi.