ТАБИАТ ВА ЖАМИЯТ ТИЗИДАГИ ЭКОЛОГИК МУАММОЛАРНИ БАРТАРАФ ЭТИШ ЮЗАСИДАН ТАВСИЯЛАР (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Мақолада “табиат-жамият-инсон” муносабатлари, оқилона бошқариш, ахлоқий тамойиллар,  экологик қадриятлар, маъанавий ахолоқий қадриятлар, экологик онг масалаларида фикр юритилади. Экологик муаммоларни бартараф этиш бўйича тавсиялар берилади.