REGENERATSIYA VA TO‘QIMALARNING QAYTA TIKLANISH JARAYONLARI: GISTOLOGIK ASPEKTLAR (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Ushbu maqolada organizmdagi regeneratsiya jarayonlari va to‘qimalarning qayta tiklanish xususiyatlari gistologik nuqtayi nazardan tahlil qilinadi. Organizmning turli to‘qimalari har xil darajada qayta tiklanish qobiliyatiga ega bo‘lib, epiteliy to‘qimalari eng yuqori regenerativ salohiyatga ega. Tadqiqotda regeneratsiya turlari, hujayraviy va molekulyar mexanizmlari, hamda klinik ahamiyati yoritilgan.