O‘ZBEKISTONDA MAKTAB VA MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDAGI MUAMMOLAR VA ULARNING YECHIMLARI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Mazkur maqolada O‘zbekistonda maktab va maktabgacha ta’lim tizimining dolzarb muammolari tahlil qilinadi. Jumladan, bog‘chalarning yetishmovchiligi, pedagog kadrlar malakasining pastligi, ta’lim sifatining talab darajasida emasligi hamda moddiy-texnik bazaning zaifligi kabi muammolar ko‘rib chiqiladi. Ushbu muammolarni bartaraf etish bo‘yicha takliflar ilgari surilib, ta’lim sifatini oshirish uchun zarur chora-tadbirlar muhokama qilinadi.