SURUNKALI INFEKSION VA NOINFEKSION ETIOLOGIYALI GEPATITLARDA KLINIK-LABORATOR O‘ZGARISHLARNI BAHOLASH (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Jigarning surunkali yallig‘lanish kasalliklari turli omillar ta’sirida yuzaga kelishi mumkin, ularning eng keng tarqalganlari alkogol va gepatotrop viruslar hisoblanadi.