(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Ushbu maqolada energetik ichimliklarning rivojlanayotgan tishlarga ko‘rsatadigan ta’siri tahlil qilinadi. Tadqiqotlar shuni ko‘rsatadiki, energetik ichimliklarda mavjud bo‘lgan kislota va yuqori shakar miqdori tish emalining yemirilishi va tish to‘qimalarining mineralizatsiyasiga salbiy ta’sir qiladi. Ushbu zararli oqibatlarning oldini olish uchun gigiyenik odatlarning ahamiyati ta’kidlanadi.