(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Ushbu maqolada Kanada davlatining tarixi, uning ijtimoiy-iqtisodiy rivojlanishi, hozirgi kundagi holati va so`ngi o`n yillikdagi iqtisodiy ko`rsatkichlarining o`zgarishlari tahlil qilingan. Tahlil asosida Kanadaning yillar kesimida har bir ko`rsatkich bo`yicha qanday o`zgarishlar bo`lganligi hisoblab chiqilgan va xulosalar berilgan.