(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Ushbu maqolada maktab yoshidagi bolalarda reading o’qitishda duch keladigan muammolar va ularni hal qilishda yordam beradigan yechimlar haqida so’z yuritilgan. Shuningdek boshlang’ich sinflarda reading o’qitishda muhim tavsiyalar berilgan.