(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Мақолада Иқтисодий ҳамкорлик ва тараққиёт ташкилотининг коррупцияга қарши курашиш тармоғи Истанбул ҳаракатлар режасига аъзо мамлакатларда порани ваъда қилиш, таклиф этиш ва тақдим этиш учун жорий қилинган жавобгарлик ҳамда мониторинг тавсиялари доирасида миллий жиноят қонунчилигига порани ваъда қилиш, таклиф этиш ва пора бериш ваъдаси ёки таклифини қабул қилиш учун жавобгарлик жорий қилишнинг аҳамияти баён қилинган.