(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Til-millatning ko‘zgusi sifatidagi ahamiyati, xalq hayotidagi o‘rni, tilning yanada sayqallanishi, badiiyligi, tarixiyligi va dunyo miqyosida ahamiyatш, rivojlanib borishi haqida mulohaza yuritiladi