(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Ushbu maqolada iqtisodiy kategoriyada muhim o`rin tutgan moliya mexanizmi haqida batafsil yoritib berilgan. Bundan tashqari moliya kategoriyasining munosabatlar doirasida amal qilishi uchun moliyaviy mexanizmning tarkibini tashkil etadigan kichik mexanizmlar hamda moliya mexanizmining uslublari atroflicha ma`lumot berilgan.