(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Ushbu maqola xalqaro moliya hisoboti standartlari (IFRS)ning mahalliy qonunchilikka tatbiq etilishi va buning amaliy muammolarini tahlil qiladi. IFRS butun dunyo boʻylab moliyaviy hisobotlarni standartlashtirishga intilib, korxonalarning xalqaro maydondagi hisobotlarini taqqoslashni osonlashtirish uchun qabul qilinayotganligi, biroq IFRSning mahalliy qonunchilikka tatbiqi turli mamlakatlarda turli darajadagi muammolarni keltirib chiqarishi haqidagi maʼlumotlar tahlili amalga oshirilgan