(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Maqolada “keksalik” konseptining o‘zbek tili lingvomadaniyatida aks etgan aksiologik xususiyatlari ko‘rib chiqiladi. “Yoshlik” va “keksalik” konseptlarining maqollarda hosil qilgan semantik guruhlari sanab o‘tilgan va ulardan namunalar tahlilga tortilgan