(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Maqolada, inson uning xuquq va erkinliklari, qonuniy manfaatlari eng yuksak qadriyat sifatida tan olinadigan demokratik huquqiy davlat va adolatli fuqarolik jamiyatini qurishda, o‘z mehnatlari bilan davlat va jamiyat ravnaqiga salmoqli hissa qo‘shib kelayotgan fidoiy ayollarimiz doimo elu-yurtimiz ardog‘ida ekanligi, hamda qonunchilikda ayollarga ko‘plab imtiyoz va engilliklar berilganligi maqolada baholi qudirat ochib berishga harakat qilingan