(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Ushbu maqolada adabiy ta’limda badiiy asar matni ustida ishlash va o‘quvchilarni mustaqil va ijodiy fikrlashga o‘rgatish, o‘quv-biluv faoliyatini rivojlantirish, o‘quvchilarning nutqini o‘stirish vositalaridan biri bu qayta hikoyalash va badiiy matnlar mazmunini tahlil qilish, tez ongli ifodali o‘qish malakasini shakllantirish jarayonlari e’tiborga olingan.