(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Revmatoid artrit bugungi kun tibbiyotida eng ko’p tarqalgan kasalliklardan biri bo’lib. Uni to’g’ri va samarali davolash va profilaktikasini olib boorish juda muxim sanaladi. Ushbu maqolada revmatoid artritni davolashni eng samarali va qulay usullarini ko’rib chiqamiz.