(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Ushbu maqolada dunyodagi ta’lim tizimi eng rivojlangan davlatlardan biri bo’lgan Koreya Respublikasining maktabgacha ta’lim tizimiga oid kerakli ma’lumotlar berilgan. Koreya Respublikasi maktabgacha ta’limining rivojlanish bosqichlari, yutuqlari va to’plangan ilg’or tajribalari namuna sifatida keltirilgan.