(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Tuman fermer xo‘jaliklari amaliyotida qo‘llanilishi buxgalteriya hisobi axborotlarini to‘liq va ishonchliligini ta’minlash, sut va go‘sht ishlab chiqarish xarajatlarining dastlabki, sintetik va analitik hisobini takomillashtirish imkonini yaratadi. Natijada boshqaruv qarorlari samaradorligi ta’minlanishi hisobiga fermer xo‘jaliklarida ishlab chiqarish hajmi ortadi