(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Ushbu maqolada Toshkent metropolitenida harakat xavfsizligini oshirishga doir taklif hamda g‘oyalar ilgari suriladi. Bunda asosan zamonaviy va ilg‘or texnika va texnologiyalardan foydalangan holda yo’lovchilar harakat xavfsizligi taminlanashga doir masalalar ko‘rib chiqiladi