(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Bu mahsulot yarim toʻyingan yogʻ kislotalari, yogʻ va xolesterin almashinuvini normallashtirish xususiyatiga ega. O’zbekistonda kungaboqar ekini katta ahamiyatga ega bo’lib, ishlab chiqarishda uning navlari moy olish, silos tayyorlash va chaqish uchun ekilmoqda.