(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf oʻquvchilari uchun darsjarayonida pedagogik texnologiyalarni qo‘llash usullari borasida ma’lumotlar keltiriladi.