(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Mazkur maqolada ta’lim tizimida o’z o’rniga ega va yetakchilikni qo’ldan boy bermayotgan PIRLS tadqiqotlari haqida fikr yuritilgan. Dars jarayonida PIRLS hikoyalaridan foydalanishning ahamiyati va tayyorlov jarayonida interfaol metodlardan samarali foydalanish haqida ma’limotga ega bo’lasiz.